Esta nit tots a vore L’Alqueria Blanca

Pancarta Alqueria manifestació RTVVnoestanca

Bon dia Alquerians!
La situació que estem vivint amb el possible tancament de RTVV és molt delicada. Per això esta setmana hem estat un poc paralitzats a vore quina era la solució.
Com que nosaltres no la tenim, i sabem que L’Alqueria existeix gràcies a la vostra incondicionalitat, hem decidit continuar endavant amb tots els nous projectes de la web, facebook i Twitter.
En principi esta nit s’emet el nou capítol de L’Alqueria Blanca i nosaltres estarem volcats a les xarxes per fer-vos partíceps. Esta vesprada penjarem més cosetes. Esperem que continueu amb nosaltres amb fotos, comentaris… Depén de com es resolguen les coses vos anirem informant.
Gràcies per totes les vostres de suport. L’Alqueria Blanca som tots!

5 respuestas a «Esta nit tots a vore L’Alqueria Blanca»

 1. Allí estarem veient tots el capítol, tot el meu suport a tots vosaltres, que feu possible que una sèrie com aquesta puga existir!! Ens veiem aquesta nit per twitter i per damunt de tot… sou genials!!

 2. A les 22:00h com un clau estarem per a veure la millor sèrie valenciana que ens ha aportat tantes alegries durant tants anys!! Esta nit tot el món a veure NOU i per twitter reclamant #RTVVNoEsTanca #VolemLalqueria !! un fort abraç a tots i totes!! AMUNT L’ALQUERIAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Faltaría más, no podemos faltar a la cita con nuestra serie preferida y más en estos momentos.
  Iremos donde haga falta para apoyar a la serie más querida por todos.
  Esta no puede desaparecer nunca, porque la llevamos todos en nuestros corazones y formais parte de la familia….porque sois grandes, geniales, maravillosos y montón de cosas más que podría decir y porque a través de ella, hemos hecho grandes amistades tanto con actores como con fans…
  Así que como digo siempre….»ARRIBA LA ALQUERIA BLANCA».
  Besetes.

 4. Perquè no em cansaré mai de dir-ho, aquesta sèrie m´ha canviat la vida en tots els sentits i sempre, sempre estaré al vostre costat. Teniu el meu suport. En poc més d`una hora estaré mirant NOU per a disfrutar de la millor sèrie dels últims temps. L`Alqueria no es tanca!!!!

Deja una respuesta