Personatges

Empar

Tio Pep

El patriarca dels Pedreguer és un home de costums que s’ha fet a ell mateix. Tot el poble li té molt de respecte. Coneix la història de la comarca a la perfecció. I a la seua gent. Tant és així que, sense paraules de pel mig, s’assabenta de tot el que pasa al seu costat. L’arribada del seu besnet Ximet li va donar moltes alegríes que continua vivint amb Anitin, Robert, la seua filla Dora i la resta de veïns del poble. I sobretot, amb el seu inseparable amic Don Miquel, l’alcalde. Una parella que ens trau més d’un somriure.  (Berna Llobell).

Dora Pedreguer

Des que va enviudar de Rafel, l’amor de la seua vida, Dora va exercir de mestressa de don Mauro, el jove rector del poble. Però ara tots els seus problemes es troba a la seua família: Robert està fugit i amb una ‘relació’ amb Carmina, filla dels Domenech,   Anitín està a punt de casar-se amb Álvaro i anarse’n del poble, Jaume i Ximet estàn a California i son pare, el Tio Pep, cada día es fa més major. Tot i això, Dora mai perd el seu somriure i la seua capacitat per crèixer davant les adversitats i actuar com l’autèntica matriarca dels Pedreguer. (Lola Moltó).

Tonet

Este personatge entranyable de la sèrie té cabuda en totes les vivències dels habitants del poble. És volgut per tots per la seua simpatia i innocència. Però als últims temps Tonet ha descobert que també el seu cor té sentiments. I després de alguns intents frustrants de relacions, li ha declarat el seu amor a Marisol, la nova veïna de l’Alqueria. Tindrà futur esta relació?  (Ferrán Gadea).

Blanca

Blanca ha patit molt en la seua vida, tot i que poques vegades perd el somriure davant la clientela que es pasa per la seua botiga. Va enviudar de Pascual desprès de patir una relació un tant turmentosa, Xavi, el seu fill, s’ha enrolat a la marina i ara viu una relació d’amor un tant peculiar amb Roc Bolufer. Dora i Conxeta son el seua recolzament sempre. I gràcies a la seua botiga s’assabenta pot ser abans que ningú de tot el que ocorre al poble. La seua passió és cantar i ja se’n va anar a fer les Amèriques però en tornar el seu somni es va truncar. Tornarà algun dia als escenaris? (Carme Juan).

D. Joaquim

Teresa

Anitin

Robert

Raquel

Ferri

Roc

Narcís

Bàrbara