Sinopsis

Torna l’Alqueria Blanca. La sèrie referència a la nostra terra deixa les pantalles televisives per a representar-se als teatres valencians. Tio Pep, Dora, Empar, Blanca i Tonet, cinc dels seus personatges més volguts encarnen una trama delirant, plena de sentiment, misteri i sorpreses.

L’obra teatral “On collons està Sento?” torna a oferir a l’espectador tot el que l’Alqueria Blanca li donava cada diumenge a la nit: una entranyable conjunció de tradició, amistat, tendresa i humor que va convertir la sèrie en un fenomen de màxima audiència, en un símbol del sentir valencià.

On collons està Sento? S’ha mort? L’han raptat? Ha pegat a fugir? Són algunes de les preguntes que es fan tots els que l’estimen. Per què Sento ha desaparegut quan tots l’esperaven, quan més el necessitaven? Qui és eixa dona que, misteriosament, telefona preguntant per ell? Què volen dir els macabres detalls que, a poc a poc, ens indiquen que a Sento pot haver-li passat.. ai, mare, millor no dir-ho, millor no pensar-ho.

La gent gaudirà i riurà de valent amb els seus personatges favorits. Una Empar desfeta per la desaparició del seu enamorat, una Dora patint pel sofriment de la seua amiga, per Sento i per tot el que es puga patir. Un Tonet desficiós, lluitant entre la desaparició de Sento i l’amor que li lleva la son. Una Blanca que es debat entre la seua passió pel món de la cançó i l’angoixa de la seua amiga Empar. I un tio Pep sorneguer que, després de posar en un puny  l’ànima dels seus amics, acaba sumit en la mateixa por que la resta de personatges.

On collons està Sento ens farà riure, ens farà recordar i ens oferirà molt més del que ja coneixíem dels nostres personatges. On collons està Sento ens sorprendrà i ens farà sentir que l’Alqueria Blanca no se n’ha anat, segueix més viva que mai al nostre costat, als teatres valencians. Una cita ineludible per a tots els qui volguérem i seguim volent la sèrie que ha marcat la nostra vida.

 

foto alqueria