Feia molts mesos que no disfrutavem un diumenge a la nit de la nostra Alqueria Blanca. Hui era moment de recordar com acabava l’última temporada… I de quina manera! Organitzem les trames en uns punts i esperem els vostres comentaris:

1.- Mauro i Pili veuen amenaçada la seua relació per culpa de la intromissió del Bisbe i el Govern Civil. Podrà el seu amor superar tots els obstacles? Al menys a la fí del capítol hem vist mooolttt d’amorrrr, veritat?

Pili i Mauro

2.- Robert es veu obligat a fugir del país per la trampa que li ha fet el seu ‘amic’ Raul i el xantatge de Francisco López Campos, pare de la seua novia Carmina. Aconseguirà fugir? Li perdonarà la seua cosina Ana desaparèixer la nit abans de la seua boda? Què pasarà amb la seua relació amb Carmina?

Robert, Carmina i López Campos

3.-  Don Miquel ha posat el seu càrrec com a alcalde en mans de Governació Civil. Què pasarà amb ell? Es quedarà com a alcalde i Pili com a secretaria? Tindrem alcalde nou a L’Alqueria?

Don Miquel

4.- Tonet i Marisol es retroben a la festa de comiat de fadrí d’Ana i Álvaro. Tonet li confesa que està enamorat d’ella… I li demana matrimoni! Però, i Marisol? Li correspondrà? Tindrem nova parella a L’Alqueria?

Tonet i Marisol

5.-  Ana plora front el seu vestit de nóvia. La fugida de Robert farà que s’aplaçe la boda? Es casarà Ana amb Álvaro sabent tot el que ha ocorregut amb el seu cosí?

Ana i el seu vestit de nòvia

6- I… aprendra Ferri a ballar alguna vegada? ;)

Pili i Ferri ballen

 

Moltes trames per resoldre al següent capítol, el primer de la nova temporada. Podrem esperar? Recordeu que a la nostra pàgina de facebook i al nostre twitter estem conectats 24 hores al dia.

Escriu el teu comentari

10 Comments

 • Joan Garcia Garcia 5 años ago

  Cuanta razón tienes, un montón de incognitas y tramas abiertas, esperemos que en el capitulo de la semana que viene se aclaren algunas de las dudas.

 • Puri García 5 años ago

  Me n´alegre molt que continue la sèrie. Acabar així no haguera sigut just. Una gran sèrie necesita un gran final, gràcies per tornar…ah…i qué bé que ha ballat Ferri…jejjejejeje…com de malísim és Narcís, que visca l´amor de Mauro i Pili ,una llàstima l´adéu de Robert…i veiem que passa amb les parelletes . Fins la setmana que vé.

 • Mayte 5 años ago

  Menudo capítulo el último de la anterior temporada. No podía acabar así, tenía que continuar, porque como dice Joan, hay muchas incógnitas por resolver. A ver que nos depara el primer capítulo de la próxima semana. Seguro que nos sorprenderán como siempre!

 • Burina 5 años ago

  Que corra el aire…. Pedazo besito de Anitin y Alvaro, Pili y Mauro, Robert y Carmina. Que dulzura de secuencia la de Tonet y Marisol
  Que ganas teníamos de volver a estar por aquí…

 • Susana 5 años ago

  Ufff cuantas ganas de que volviese nuestra serie preferida…habían un montón de tramas sin resolver.
  Con ganas de que sea el domingo para ver los nuevos capítulos..

 • Medin 5 años ago

  Pues sí ,todos teniamos ganas de que volviera la serie.Lo bueno se hace esperar, pero por fin ya está
  aquí. Después de ver el último capitulo de la anterior temporada,ya estoy deseando que llegue el domingo por la noche para poder disfrutar de nuevo de ésta gran serie y de éstos grandes actores.Suerte a todo el equipo de la serie y saludos al club de fans.

 • montse 5 años ago

  com poden llevarmos algo tan nostre? que sinvergüenses¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

 • Mayte 5 años ago

  Con lo que hemos luchado todos por el regreso de nuestra serie, ahora no podemos dejar de luchar. Nos necesita más que nunca.

  https://www.facebook.com/events/649526565091633/

 • fanna 5 años ago

  collons els fabres ke tanquen sa casa NO ESTANKA tu morrut